Bywam na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac jedna z druga jest kalka siebie nawzajem. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Katalog nie jest male — gdzies ze 2800 automatow, Pragmatic Play siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do kilka rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, co mnie mile zaskoczylo.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: 100% do 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x30 — nie jest to gwalt, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Byl tez jakis kod bez depozytu na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki najlepiej sprawdzic bezposrednio na fiery play zanim wplacicie, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl, wiec bez dramatu. Robilem depozyt karta i raz Skrillem, dostepne jest tez BLIK-a i krypto. Kasa leci na portfel w kilka godzin, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC na start zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
W dziale live spedzam najwiecej czasu — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, choc w godzinach szczytu stream potrafi przyciac. Z komorki dziala przez przegladarke — appki brak, co mi troche przeszkadza, ale strona jest lekka.
Czego nie lubie, to obsluga — w Fiery Play ma polskojezyczny czat, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Zdarzylo sie czekac z 20 minut na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Papiery z Curacao — nie jest to MGA, ale na razie zero problemow z kasa.
Nie twierdze, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Odpalam po pracy na male stawki i nic wiecej mi nie trzeba.