Konto na 888starz mam juz jakies kilka miesiecy i w koncu postanowilem, ze podziele sie. Szczerze mowiac — dorwalem link na jakims forum i jakos zostalem. W Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego zawsze testuje na spokojnie.
Najbardziej krece sloty i wybor jest ogromny. Liczylem grubo ponad trzy tys. automatow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Sweet Bonanza oraz Book of Dead sa na wyciagniecie reki, choc prawde mowiac najczesciej wracam do jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie dziala gladko na mobilce.
Dla tych co lubia prawdziwego krupiera — obsluguje to Evolution, na zywca, do tego rozne teleturnieje w stylu Crazy Time. Zjada czas na calego. Jesli chodzi o forse — korzystam z BLIK-a i crypto, da sie tez Bitcoinem. Pierwszy cashout dostalem w jakies pol dnia, na e-wallecie ida najszybciej. Mozesz podejrzec swieze oferty na 888starz no deposit bonus przed rejestracja, bo sie zmieniaja.
Pakiet powitalny wyglada solidnie — dostajesz do 1500 euro oraz paczke free spinow. Ruch wynosi 40x, i to szczerze jest standardem, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt to grosze, zalozenie konta zajela mi jakies pare minut. Appka istnieje bez wiekszych zgrzytow, apk ze strony.
Zeby nie bylo za rozowo — support czasem mieli wolno, zwlaszcza w nocy. Weryfikacja konta troche mnie zirytowala, choc rozumiem, ze kwestia regulacji to norma. Tak po calosci — zostaje na razie, zdania na forach sa rozne, dlatego sprawdz sam, bez szalenstwa na start.